Forskjellige klasser, forskjellige fordeler

Crossfit klasser

Vi er stolte av dette Crossfit-treningssentret og ønsker å gi våre ansatte og kunder den ultimative opplevelser, derfor ønsker vi å tilby ulike klasser. Vi ønsker å gi våre kunder mange muligheter for å tilrettelegge deres komfort og helse. Vi kan tilby alt fra personlige treningstimer til treningsgrupper. Ditt ønske, er vår oppgave. Ønsker du en sterkere kropp, så kan vi oppfylle ditt ønske. Vi har de riktige kunnskapene, ferdighetene, egenskapene og holdingene til det. Vi ønsker bare at du skal delta i våre timer, for å gi deg den beste opplevelser. En lærerik time fult av de beste treningsøktene. Vi viser deg og veileder deg til fleksible, effektive og heftige økter. Ønsker du å gjennomføre disse øktene alene med en av våre personlige trenere eller med en venn, så tilrettelegger vi det for deg!

CrossFit Training Push Ups

Privattimer

Vi kan tilby deg privattimer, der alt av oppmerksomheten fra en av våre profesjonelle privattrenere er på deg. Vi skal passe på at du utfører treningsøktene riktig og effektivt. Dersom du ønsker så kan vi gjennomføre de ulike øvelsene sammen med deg for å gi deg en økende motivasjon.

Gruppetimer

Vi kan tilby deg gruppetimer som bidrar til økt sosialitet. Her møter du på flere av våre beste kunder som ønsker en økt motivasjon og endring i sin livsstil, sammen kan dere med oss gjennomføre øvelser og bli bedre kjent. Dette er en mulighet til å styrke kroppen og sosiale deg selv.

Hva venter du på?

Du kan enkelt i dag booke din privattime eller gruppetime. Dersom du er mest komfortable med lite mennesker rundt deg under de ulike øvelsene så er en time med en av våre privat trenere det beste for deg, men dersom du ikke er menneskesky og er begeistret for den neste treningsøkten din, så er en gruppetime perfekt for deg!