Grunner til å velge en personlig trener og crossfit

Aktivitet

Aktivitet er svært viktig for å holde kroppsfunksjonene gående, og forbedre dem. Fysisk aktivitet bidrar til mange helsefordeler. Det forbedrer konsentrasjonen din slik at det blir enklere å fokusere på skolearbeidet ditt – og når du spiller Ruby Fortunecasino, hvor du blant annet kan spille rulett. Fysisk aktivitet fører også til økt energi, bedre søvn, økt humør og redusert daglig stress. Andre helsefordeler vi får av å være aktive er at muskelsystemet og skjelettsystemet forsterkes, og det forebygger og lindrer skjelettsykdommer som beinskjørhet. Beinskjørhet gjør at benstrukturen blir mer skjør og utsatt for beinbrudd.

Inaktiv

Å være inaktiv har mange risikofaktorer. Konsekvensene med å være inaktiv starter i små stadier som for eksempel å få dårlig kondisjon, altså dårlig utholdenhet og utvikler seg i større og farlige retninger. Her kan vi nevne alvorlige sykdommer som type 2-diabetes og hjerte- og karsykdommer. Type 2-diabetes går ut på at kroppen ikke klarer å utnytte hormonet insulin riktig. Insulin lagres i bukspyttkjertelen, og sørger for at sukkerstoffer i maten vi spiser kommer inn i alle celler og blir brukt som energi.

Når insulinet svikter vil vi oppleve at vi er ekstremt slappe, og har en unormal tørste. Hjerte- og karsykdommer er et samlebegrep om ulike sykdommer i hjertet og blodårene. Et eksempel på dette er angina pectoris, som er hjertekramper og kommer av at hjertemusklene ikke får nok oksygen fordi blodårene til hjertet er for trange.

Hva venter du på? Velg crossfit og book en time med en av våre dyktige og profesjonelle personlige trenere for å holde helsen og humøret ditt oppe. Ditt fremtidige jeg vil takke deg! Vi tilrettelegger alt for deg så treningen blir enkel, effektiv og målrettet. Dette gjennomføres enkelt med oss. Hent joggeskoene dine, en vannflaske og la treningen begynne. Dette er en mirakelkur for din fysiske og psykiske helse.